Online foglalás

Scrollozható táblázatcella
Foglalás előtt kérjük olvassa el ezt a tájékoztatót, ami fontos információkat tartalmaz!

Szoba foglalás feltételei:

Szoba foglalás kizárólag írásban történhet, online illetve e-mailben!
A szobafoglalásra 24 órán belül választ adunk, melyben visszaigazoljuk megrendelését, amennyiben van szabad szobakapacitás. Ajánljuk online foglalási rendszerünket, mellyel mindig időt spórolhat.

Amennyiben nem online foglalási rendszerünket választja, az alábbi adatokra lesz szükségünk, szobánként a foglaláshoz:
név, lakcím, vendégek száma, érkezés és a távozás dátuma, a választott szoba típus és egy telefonszámKorai érkezés, késői távozás:

Lehetőségük van vendégeinknek korábban érkezni, vagy éppen később elutazni! Korai érkezés esetén 11 órától elfoglalható a szoba, késői elutazás esetén 13 óráig tartózkodhatnak a szobában. A szolgáltatás ára 5.000 Ft/szoba/alkalom. Amennyiben szeretné igénybe venni a korai érkezést vagy a késői elutazást, kérjük szobafoglaláskor jelezze ezt kollégánknak!Lemondási feltételek:

Szoba foglalást, csak és kizárólag írásban lehet lemondani e-mailen keresztül. Díjmentesen az első eltöltendő éjszakát megelőző 10. napig lehetséges. Amennyiben a szobafoglalás lemondása később történik meg mint az első eltöltendő éjszakát megelőző 10 nap, akkor a szálláshely kötbért számol fel.. Kiemelt időszakban és az ünnepeket érintő (lásd: szezon táblázat) szobafoglalás lemondása, az első eltöltendő éjszakát megelőző 14. napig lehetséges.
  • Ha Ön szállását a foglalt időpont előtti 10 napot megelőzően lemondja, akkor foglalhat más időpontokra.
    - Ha Ön szállását a foglalt időpont előtti 9 napon belül lemondja, akkor a Vendégház a befizetett előleg értékének 75 %-át téríti vissza.
    - Ha Ön a szállását a foglalt időpont előtti 7 napon belül lemondja, akkor a Vendégház a befizetett előleg értékének 50 %-át téríti vissza.
    - Ha Ön a szállását a foglalt időpont előtti 3 napon belül lemondja, akkor a befizetett előleg értékét nem áll módunkban visszafizetni.


Érkezéssel, távozással kapcsolatos információk:

  • - Felhívjuk Kedves Vendégeink figyelmét, hogy a foglalt apartmant érkezés napján 14.00 órától foglalhatják el.
    - Megkérjük Önöket, hogy távozás napján 09.00 óráig legyenek szívesek az apartmant elhagyni.Kmia plet Fizikus plet Fizikus plet Fizikus plet

Kmia plet Fizikus plet Fizikus plet Fizikus plet